anita-cirkel-2  Ik ben Anita

Mijn naam is Anita van der Meulen. Samen met mijn man, twee kinderen, hond en de cavia niet te vergeten woon ik in Akkrum, Friesland. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de zakelijke dienstverlening. 

 

Zolang ik me kan herinneren heb ik al de wens gehad om mensen te helpen met dingen die voor mij van nature aanwezig zijn. Zaken als structuur, effectiviteit, efficiency en het verhogen van productiviteit. Niet perse harder werken, maar zeker wel slimmer. Dit paste ik toe in mijn zakelijke- als privé leven. Maar in welk vat kan/moet ik dit gieten? 

 

Toen ik de term professional organizer tegenkwam ben ik op onderzoek gegaan, dacht ik: ‘dit is het!!’ Hier kan ik mijn jarenlange werkervaring in de zakelijke dienstverlening markt gebruiken evenals de dingen die van mij van nature aanwezig zijn.

 

Stel een vraag

Professional organizer 

Ik heb via de NBPO (Nederlandse Beroepsorganisatie Professional Organizer) een opleiding tot professional organizer gevolgd en succesvol afgerond. 

En toen ik de onderstaande quote van Mel Robbins las, wist ik dat het tijd was. 

"What if it all works out?"

Op de verjaardag van mijn zoon ben ik achter de computer gaan zitten en heb me inschreven bij de KVK om mijn droom waar te maken. En zo is Anita Organiseert op 17 februari 2022 ‘geboren’.

 

Sindsdien ben ik met veel passie met mijn bedrijf bezig. Wanneer ik aan het einde van een traject een blije klant zie die tevreden is, dan ben ik zo enthousiast en voldaan! Dit is zeker 1 van de dingen waarvoor ik in de wieg gelegd ben! 

 

logonbpo-web

 

Bespaar tijd

Werkt efficient

 

Persoonlijk

Samen kunnen we het aan

 

Structuur

Krijg overzicht en rust

 

Op je werk

Structuur op je werkplek

WhatsApp logo