De zakelijke markt bestaat voor mij als professional organizer uit het bedrijfsleven, non profit organisaties en overheid.

Daarbinnen zijn mijn klanten de medewerkers (groepsverband of individueel) en de zelfstandigen (ZZP / MKB).

 

Ligt de hulpvraag bij het inrichten van de mailbox, agendamanagement, aanpassen van de werkprocessen of de balans tussen werk en privé? Dat zijn dingen waar ik zeker bij kan adviseren, vaak al door kleine aanpassingen te doen die een groot effect zullen hebben. 

 

Mijn meerwaarde zit hem o.a. in mijn onafhankelijke positie. Daardoor ben ik in staat om knelpunten te signaleren en oplossingen aan te dragen die gaan werken voor zowel mijn klant als de organisatie. Beide belangen worden meegenomen in het advies.

 

Als professional organizer kijk ik niet alleen naar het werk of naar privé, ik kijk naar de persoon. Door mijn klant centraal te stellen vinden we samen een balans voor een optimaal rendement voor de organisatie en een goede werkomgeving voor de medewerker. In het kader van duurzame inzetbaarheid zijn dit belangrijke onderdelen. Zo kan preventief gewerkt worden om o.a. ziekteverzuim tegen te gaan.

 

Wilt u weten wat mijn meerwaarde voor u of uw medewerkers kan zijn? Neem contact met me op en ik ga graag met u in gesprek.

 

Offerte aanvragen

 

Terugbelverzoek

WhatsApp logo